2 Ekim 2009 Cuma

Kazım Kazım


Kâzım Kâzım[1] (d. 26 Ağustos 1986) Londra'nın Leytonstone ilçesinde doğmuştur.İngiltere doğumlu Türk milli futbolcudur.Annesinin adı Emine Kazım,babasının adı da Rodney Richards'dır.Kendisi gibi top oynayan bir kardeşi de vardır.Adı Ramish Richards'dır.

Futbol Kariyeri [değiştir]Babası Antigua Barbuda kökenli , annesi ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kökenli olan Colin Kazım Richards bu yüzden Kâzım orta ismine sahiptir. Doğru ismi Colin-Kâzım Richards olarak yazılmış ancak nüfus kayıdında bir hata yüzünden ismi "Colin Kâzım-Richards" olmuştur.

Kâzım-Richards ilk öğretimini Walthamstow'daki Greenleaf İlkokulu'nda alırken, futbola büyük bir ilgi duymaya başladı ve ortaokulda da tekrar Walthamstow'da bulunan Aveling Park School'u temsil etmiştir.

Profesyonel kariyeri ise 5 yaşında İkinci Lig'de bulunan Bury'nin "Youth Team and Centre of Excellence" isimli genç oyuncu eleme programını geçerek başlamıştır. Burada olağanüstü performans sergileyince, 9 yaşındayken Brighton & Hove Albion takımına 3 yıllığına 250.000 Paund'a transfer olmuştur. Bu ise, Coca-Cola tarafından düzenlenen bir turnuvada Kâzım-Richards'ın "Coca-Cola Kazım" ödülünü almasıyla gerçekleşmiştir, turnuva kurallarına göre de bir Brighton & Hove Albion taraftarı olan Aaron Berry Kâzım-Richards'ın bonvervisini kazanmış ve tuttuğu takıma transferini sağlamıştır.

0 yorum:

About Me

 
spor365. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.